5 стилни дами, които впечатлиха с тоалети на наградите Златен Глобус

Pinterest LinkedIn +

Традиционно не само победителите в категориите предизвикват интереса на публиката, но и дамите с техните елегантни и красиви тоалети  

Тези дами определено успяха да предизвикат комплименти заради визията си и тоалетите, с които избраха да се появят на наградите Златен Глобус.

Казват, че красотата е субективно понятие, но винаги е проява на добър вкус, когато съумееш да подчертаеш предимствата си и да прикриеш деликатно недостатъците. Изборът на рокля понякога може да те изстреля на върха, независимо, че не си успяла да се доредиш до статуетка.

Мария Бакалова

Тя намери своето място сред големите звезди, независимо, че не се сдоби с отличието, за което се надяваха хиляди българи. Неотразимата й червена рокля от Армани също го доказа! Една истинска принцеса в пълния си блясък.

Ел Фанинг

Светлосинята сатенена рокля на Гучи нямаше късмета да бъде разходена по червения килим, но дори от разстояние излъчването на Ел Фанинг оживи мрежата от коментари. Тя се преобрази досущ като героинята Елза от анимацията „Замръзналото кралство“.

Кейли Куоко

С рокля на Оскар де ла Рента Кейли позира до басейна в къщата си, с което успя да обере точките в Инстаграм.

Реджина Кинг

Реджина заложи на блестящ тоалет на Луи Витон, което в нейния случай се оказа отлично решение.

Катрин Зита-Джоунс

Катрин познава силата на класическата черна рокля, която в комбинация с дълбока цепка и голи рамене, гарантира златната формула за една изтънчена женственост.   

Сподели.