5 секс сцени от филмите, които вече се изтъркаха

Pinterest LinkedIn +

Основната функция на киното е да забавлява. Добре, нека. Нямаме нищо против развлекателните филми без кой знае какви послания. Но когато става въпрос за нещо, което сме виждали милиони пъти, ситуацията се променя. И веднага ставаме по-конкретни.

Сексът, който напоследък присъства в почти всяка лента по света, трябва да изненадва. Да провокира, предвид факта, че сме претръпнали да го гледаме от екрана. А какво се случва? Продължаваме да наблюдаваме едни и същи еротични сцени, повечето от които предвиждаме още преди да са започнали. Сведохме до пет сексуалните моменти в киното, омръзнали дотолкова, че ни действат по всякакъв друг начин, само не и възбуждащо.

Роклята/кърпата ѝ пада на пода

И чак тогава мъжът, с когото е била, забелязва сексапила ѝ. Но въпреки това вместо да направи нещо по въпроса, в повечето случаи стои и гледа като девственик. Може би защото най-нелогичното нещо, когато един мъж и една жена останат насаме, е да правят секс?

Отива някъде гол/а

Обикновено е и мокър/мокра. По принцип не възразяваме срещу ситуацията, ако не ни беше омръзнало до смърт да я гледаме къде ли не. Нека не забравяме и че разхождането гол + мокър води до настинки.

Изчезващи целуващи се хора

Зад кадър, зад завеса, под завивка. Изчезват! Хора, недейте така, притесняваме се.

Хора, завити само до кръста

Няма как да участваш във филм и да спиш завит като хората. Особено ако ти се налага да правиш секс. Добре, замахваме с ръка и продължаваме напред!

Дупе на фокус

Колкото и хубаво да е то, сме станали свидетели на стотици голи дупета, разхождащи се по големия екран. Нека да се фокусираме и на други части от тялото.  

Сподели.