5 март TV с Avtora.com - "Влюбеният Шекспир" (комедия)

Pinterest LinkedIn +

Дори и да не сте сред най-верните поддръжници на класиката на Уилям Шекспир (William Shakespeare), то със сигурност ще ви е интересно да проследите живота му и най-вече любовните му терзания.

"Влюбеният Шекспир" е дело на режисьора Джон Мадън (John Madden), който е създал история, проследяваща душевните мъки и терзания на младия драматург и разбира се, как те са се отразили на легендарното му творчество.

Брилянтни роли в остроумната романтична комедия правят Джоузеф Файнс (Joseph Fiennes) и Гуинет Полтроу (Gwineth Paltrow), но освен тях внимание заслужават и другите сериозни имена в каста като Бен Афлек, Колин Фърт, Джефри Ръш, Джуди Денч и др.

И ако това все още не е достатъчно, само ще споменем, че лентата печели цели 7 награди Оскар през 1998 година, включително за най-добър филм...

Не пропускайте: 21:00 по Диема 2!

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.