"4 Magic" представиха видеото към новия си сингъл "Вселена"

Pinterest LinkedIn +

"Вселена" е най-новият проект на момичешката банда "4 Magic", която стана популярна със спечелването на музикалния формат "X Factor". Песента е създадена от самите "4 Magic" и международен екип от автори по време на "Sofia Songwriting Camp".

Момичетата написват и българския текст. Сингълът ще се бори за челните позиции в родните и чуждестранните класации в две версии – българска и английска, като втората предстои да излезе до края на годината.

"Още докато създавахме "Вселена", си представяхме клип с много цветове. Снимките на видеото бяха приключение, защото за първи път работихме цяла нощ без сън и почивка. Въпреки това дори за миг не усетихме умора. Страхотен адреналин. Още повече че боулингът е сред любимите ни занимания, което направи снимачния процес още по-приятен" - споделят Елия, Валя, Елеонора и Никол.

Режисьор на видеото към "Вселена" е Павлин Иванов-Баш, а зад камерата е Андрей Андреев.

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.