"4 Magic" представиха видеото към новия си сингъл "Вселена"

Pinterest LinkedIn +

"Вселена" е най-новият проект на момичешката банда "4 Magic", която стана популярна със спечелването на музикалния формат "X Factor". Песента е създадена от самите "4 Magic" и международен екип от автори по време на "Sofia Songwriting Camp".

Момичетата написват и българския текст. Сингълът ще се бори за челните позиции в родните и чуждестранните класации в две версии – българска и английска, като втората предстои да излезе до края на годината.

"Още докато създавахме "Вселена", си представяхме клип с много цветове. Снимките на видеото бяха приключение, защото за първи път работихме цяла нощ без сън и почивка. Въпреки това дори за миг не усетихме умора. Страхотен адреналин. Още повече че боулингът е сред любимите ни занимания, което направи снимачния процес още по-приятен" - споделят Елия, Валя, Елеонора и Никол.

Режисьор на видеото към "Вселена" е Павлин Иванов-Баш, а зад камерата е Андрей Андреев.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.