4000 купонясват с Roger Sanchez

Pinterest LinkedIn +

Над 4000 екзалтирани фенове изпълниха Зимния дворец в нощта на студентския празник, за да чуят и видят наживо лидера на световния клубен саунд DJ Роджър Санчез (Roger Sanchez).

Преди именития хедлайнер, публиката беше "загрята” от най-добрите сетове на родните диджеи ДжакРок, Кик и Дончо. Точно в 24:00 часа на сцената се появи и самият Роджър Санчез.

Последваха 4 часа качествен саунд, през които феновете чуха хитовите сетове на нюйоркската мегазвезда, извели го до челната позиция на световната хаус сцена. "Release Yourself”, "Another Chance”, “First Contact” бяха част от албумите, сетове от които миксира Роджър Санчез за българската публика.


Roger Sanchez в Зимен дворец, София Снимки: Агенция Прима
 
Безспорният хит “Another chance” бе финалният сет, с който Роджър Санчез се раздели с родните фенове. Часове преди излизането си на българска сцена, той беше гост в клуб "Ялта”, на организираното в негова чест wellcome party.

Там Санчез благодари на българските си почитатели и радиослушатели за подкрепата при гласуването в категорията Extended Radio Show на тазгодишните House Music Awards 2005, където той спечели наградата за най-добро радиошоу за "Release yourself" (излъчващо се по Радио Нова).

Гостуването на Роджър Санчез в България беше организирано от Агенция Прима и Globul.

Сподели.