4 начина за гледане на любимите ни футболни срещи

Pinterest LinkedIn +

Живеем във време, в което феновете на футбола са истински благословени. За разлика от по-минали времена, днес е възможно да гледате всяко едно от големите първенства на няколко различни континента, при това - по сравнително удобен начин. Достъпни са дори по-малко популярни шампионати, които обаче със сигурност имат своите почитатели.

Представяме на вашето внимание четири удобни начина, по които бихте могли да гледате футболни срещи от Европа и света в реално време.

IPTV

Абревиатурата IPTV означава Internet Protocol Television. Обяснено най-просто, това е възможността да гледате определени канали или събития чрез интернет, заплащайки определена такса за това. Услугата гарантира отлично качество на картината и звука, като разполага и с технология за връщане на предаването, в случай че сте изпуснали нещо важно. Много от каналите на IPTV пристигат във вашия дом с HD сигнал, което прави качеството на услугата още по-добро. Един от плюсовете на IPTV спрямо сателитната телевизия е, че за разлика от сателитната телевизия, IPTV не се влияе от капризите на времето и атмосферните условия. Имайте предвид, че за да пуснете IPTV на вашия телевизор, той трябва да е смарт или превърнат в смарт чрез устройство.

Онлайн стрийм в браузъра


В онлайн пространството съществуват редица сайтове, които предлагат стриймове на живо на футболни събития. Вариантите са да пуснете стрийма директно от посочения за целта бутон или да го направите чрез специален софтуер, като например популярния сред феновете SopCast. Тук е моментът да ви предупредим, че много често качеството на картината не е оптимално. Не е изключено и стриймът да започне да прекъсва, особено ако вашата интернет връзка не е добра. Възможни са и други проблеми, идващи от самото лице, което излъчва стрийма. Понякога услугата не е стабилна.


Регистрация в букмейкър


Най-големите онлайн букмейкъри предоставят услугата за гледане на мачове в реално време. За целта трябва да имате регистрация в съответния букмейкър и да имате налични парични средства в своята сметка. Най-често минималният депозит е в рамките на 5 или 10 лева. Тук недостатъкът е, че букмейкърите предават мачовете в малки прозорчета, което прави гледането на срещата до голяма степен неудобно.


Абонамент към кабелния оператор


Ако вашето желание е просто да си отворите една студена бира, да се излегнете на дивана и да гледате мачовете на голямата си плазма, можете просто да си платите абонамент за съответните канали към вашия кабелен оператор. В момента ситуацията в България е такава, че различни платени канали държат правата за различните големи шампионати и първенства. Добрата новина е, че месечната такса, осигуряваща ви достъп до съответните канали, не е никак висока. Това, което трябва да направите, е просто да посетите най-близкия офис на вашия кабелен оператор и да си пуснете съответния абонамент.

Тези четири метода могат да бъдат полезни не само на обикновените фенове, но и на хората, чиято страст са залаганията и футболните прогнози. Гледайки повече мачове, вие добивате по-добри познания за съответните отбори и първенства, което ще прави залозите ви в бъдеще по-успешни. Освен това, ако обичате да залагате на живо, то гледането на даден мач е просто задължително. Надяваме се, че с този материал сме ви били полезни и сте се ориентирали по-добре в ситуацията, свързана с гледането на футболни събития.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.