3D еротична комедия разби рекорда на Avatar в хонконгския боксофис (Видео)

Pinterest LinkedIn +

3D римейк версията на хонконгската комедийна еротична лента Sex and Zen (1991) с участието на японските порно звезди Hara Saori и Suo Yukiko, и хонконгската актриса Vonnie Liu, която се прожектира в киносалоните на китайската специална зона от 14 април, е новият рекордьор на хонконгския боксофис по приходи от продадени билети в премиерния си ден.

Инкасирайки HK$2.78 млн. (220 000 британски лири), Sex and Zen: Extreme Ecstasy разби рекорда на Avatar – най-доходоносната широкоекранна продукция в историята, чиито приходи от продадени билети в деня на премиерата на филма в Хонг Конг бяха в размер на 207 000 британски лири.

Пет дни след премиерата на Sex and Zen, чието действие се развива в древен Китай, лентата е инкасирала над 1.34 млн. британски лири и продължава да привлича рекорден брой посетители в киносалоните на китайския остров, много от които идват от континенталната част на страната специално за прожекциите й.

Кино туризмът не е необичайно явление за Хонг Конг, тъй като в Китай не съществува рейтингова система, според която да се определя каква е минимално допустимата възраст на посетителите на даден филм и продукциите с еротично съдържание са забранени. Подобен засилен трафик до специалната зона предизвика преди 4 години шпионският трилър на отличения с Оскар тайвански режисьор Анг Лий – Lust, Caution.


Сподели.