Lady Gaga и Джъстин Тимбърлейк демонстрират 90-тарска еротика в 3-Way (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Ден след рилийза на втория й студиен албум, Lady Gaga пусна поредния си сингъл - парчето 3-Way (The Golden Rule), което обаче, не произлиза от Born This Way, и в което 25-годишната знаменитост No.1 в света през 2010 година изпълнява "поддържаща роля". Премиерата на песента и видеото към нея се състоя в SNL Digital Short сегмента на шоуто Saturday Night Live.

Lady Gaga не участва в написването на сингъла 3-Way (The Golden Rule), който е осъществен от членовете на американската комедийна трупа The Lonely Island и Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) на 19 май – ден преди филмирането му. Това не е първата колаборация между звездата от The Social Network и Анди Самбърг (Andy Samberg) от The Lonely Island, които изпълняват ролите на поп дуо от 90-те години на миналия век и в други епизоди на SNL Digital Shorts.

Джъстин Тимбърлейк, чийто последен албум - FutureSex/LoveSounds излезе през 2006 г., е водещ на финалния епизод на Сезон 36 на SNL, в който освен Lady Gaga, гостуват Брадли Купър, Джими Фалон, Сюзън Сарандън и Патриша Кларксън – и двете актриси записват епизодични изяви в интродукцията на 3-Way (The Golden Rule).

Фризирана и гримирана подобаващо за момиче от началото на 90-те, Lady Gaga изпълнява ролята на обект на желание от страна на двамата главни герои, които решават да следват "златното правило", и вместо да се борят за нея, да си я поделят, защото: "it's not gay, when it's in a three-way".

Видеоклиповете, излъчени в сегмента Digital Shorts, могат да бъдат гледани в микросайта на SNL в интернет страницата на NBC.


Сподели.