36 Crazyfists довършват нов албум, работят с гост музиканти

Pinterest LinkedIn +

Американската метълкор група 36 Crazyfists довършва записите по третия си албум за Roadrunner Records, става ясно от официалния й сайт. Светлина върху динамичния процес около пулта хвърля китаристът Стив Холт (Steve Holt) в онлайн дневника на групата.

"Здравейте, пичове и мацки. Нещата при нас яко напредват. Мик (Mick Whitney) записа всички басове и свърши убийствена работа. Почти цялата музика е готова с изключение на няколко дребни нещица и звучи жестоко.

В момента Брок (Brock Lindow) записва вокали и съм длъжен да кажа, че никога не е звучал по-добре. Дрането му е брутално, а пеенето му - най-чистото, което съм чувал някога. Имаме и няколко гост музиканти. Първи с нас записва Том Гомес (Tom Gomes - Killswitch Engage, Something of A Silhouette), който изсвири барабаните в едно от парчетата. Той е много точен пич и страхотен барабанист и аз съм му изключително благодарен. След него при нас дойде скандалният Mr. Jones (Howard Jones - Killswitch Engage, Blood Has Been Shed) - да, хора, големият Хауърд дойде и записа вокали редом с Брок - нещо, което двамата от доста време обсъждаха. Парчето стана смазващо. Благодаря, човече!

Особено много се вълнуваме от сътрудничеството на последния ни гост. Неговите банди са оказали огромно влияние върху всички нас. Джона Дженкинс (Jonah Jenkins - Only Living Witness, Miltown, Milligram, Raw Radar War) записа вокали в едно парче заедно с Брок. Опитах се да не се държа като фен, но не ми се отдаде, тъй като това е един от най-любимите ми вокалисти за всички времена. Песента стана страхотна.

Какво друго около нас... На 15ти (декември) взехме участие в юбилейното парти на Roadrunner (25 години) и се срещнахме с много хора, с които сме обикаляли заедно по турнета, а също и с много нови. Поздравления за Roadrunner, Monte и целия екип, бивш и настоящ, за нас е чест да сме в този невероятен лейбъл..."

В секцията за аудио и видео файлове в официалния сайт на 36 Crazyfists все още не са добавени материали от новия албум, чиято дата на излизане не е фиксирана, но могат да бъдат чути и видени клипове и парчета от предишните им продукции. Последната до момента е миналогодишния албум "A Snow Capped Romance".

Сподели.