3 сериала, които ще бъдат хит това лято

Pinterest LinkedIn +

Готови ли сте за лятото, за морето, приключенията и безкрайните нощни разходки? А имате ли вече идея с какво ще запълвате времето между сетовете удоволствия?

Защото ние имаме и сме повече от сигурни, че ще се възползвате от нея. В свободните вечери, когато сте твърде уморени, за да правите каквото и да било, просто влезте в някоя от историите, създадени сякаш точно за такива моменти.

Сериалите са новото кино и е толкова безсмислено да оспорваме този факт, че дори без да поглеждаме към кино премиерите, директно ви даваме предложенията си за топ 3 сериала, с които да уплътните мързеливите горещи часове на лято 2015.

1. Истински детектив (True Detective)


Това е абсолютният ни фаворит! Сигурни сме, че и вашият. Продуцентът и автор на сериала Ник Пицолато обяви, че втори сезон няма нищо общо с първия. Основните персонажи в шоуто са на Колин Фарел, Тейлър Кич и Рейчъл Маккадамс, а действието е базирано в измислено градче в Калифорния. Премиерата на втори сезон беше на 21 юни 2015 г. по HBO.

2. Костюмари (Suits)


Това безспорно е един от най-успешните сериали за адвокати в момента. Добрата новина е, че новият пети сезон започва на 24 юни 2015 г. Първите 4 сезона събраха рекорден брой публика, което заслужено отреди място на шоуто в класациите за най-гледани сериали.

3. Майстори на секса (Masters of Sex)


Третият сезон на сериала вече започна и по нищо не отстъпва на първите два. Историята е все толкова добра и завладяваща, но с нови детайли около женскатата сексуалност. Определено ни предстоят вълнуващи моменти с учения Уилям Мастърс и не по-малко атрактивната Вирджиния. Техните изследвания поставят началото на сексуалната революция и са толкова добре разказани, че превръщат сериала в една от най-добрите драми в този жанр.

Сподели.