3 месеца след смъртта на Amy Winehouse, Adele все още била твърде покрусена, за да изпълни нейна песен

Pinterest LinkedIn +

Джордж Майкъл (George Michael) разкри, че да изпълни песен на Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) се е оказало "твърде тежко" за Адел (Adele). Легендарният певец е помолил Адел да изпълни песен в памет на покойната ѝ приятелка Ейми на концерт през миналия ноември.

По това време са се навършвали малко повече от 3 месеца от гибелта на Ейми и Адел, която е посещавала същото училище като Уайнхаус, била твърде тъжна, за да пее.

По време на радиоинтервю Джордж Майкъл споделя: "Общувахме по имейл и това, което исках аз, беше да изпълним песента Love Is a Losing Game на Ейми Уайнхаус по време на благотворителния концерт в Ковънт Гардън". Практически Адел е казала на своя колега, че ще се опита да изпее песен на покойната Уайнхаус. Въпреки желанието си обаче, Адел не е успяла да се справи с мъката и в крайна сметка е провалила изпълнението. "Двете определено са музикални богини, мисля, че трагедията е била твърде силна за нея (Адел)".

Въпреки проваленото преди няколко месеца шоу, Джордж Майкъл разказва, че е почитател на Адел и творчеството ѝ, както и че с удоволствие би работил с певицата, след като тя роди детето си и реши да се върне към музикалната сцена.  

Сподели.