3-годишен DJ спечели шоу за таланти

Pinterest LinkedIn +

Диджей Арч Джуниър спечели шоуто "Южна Африка търси талант" през 2015 г., когато е едва на три години. Да, това, което четете, е напълно вярно. Момченцето се явява на конкурса, провеждащ се в столицата Йоханесбург, когато е на три години и един месец. И съвсем скоро се окичва с победата, доказвайки, че той е най-талантливият жител на 50-милионната държава. Нас новината не ни учудва, тъй като се сещаме за приличащия на 15-годишно момиченце Skrillex и Калвин Харис, който някакси се превърна в красив лебед. Явно всеки професионалист си има по някоя своя странност, а тя при Арч тя е, че е хлапе.

Диджей Арч Джуниър спечели шоуто "Южна Африка търси талант" през 2015 г., когато е едва на три години.

Да, това, което четете, е напълно вярно. Момченцето се явява на конкурса, провеждащ се в столицата Йоханесбург, когато е на три години и един месец. И съвсем скоро се окичва с победата, доказвайки, че той е най-талантливият жител на 50-милионната държава. 

Нас новината не ни учудва, тъй като се сещаме за приличащия на 15-годишно момиченце Skrillex и Калвин Харис, който някакси се превърна в красив лебед. Явно всеки професионалист си има по някоя своя странност, а тя при Арч тя е, че е хлапе.


Сподели.