3 двуредни якета, на които да обърнете внимание тази есен

Pinterest LinkedIn +

Есента е на вратата, както и хладните, дъждовни дни. Как един мъж да съчетае удобството на топло яке с елегантността, която е нужна за бизнес срещите и изобщо в живота? Когато избирате своето нов есенно яке, обърнете внимание на т.нар „двуредни“ модели.


Какво представляват двуредните якета (сака)

Двуредното яке е с кройка като на двуредно сако, но от различна материя и без подплънки на раменете, с по-меко падаща кройка. Нарича се двуредно, защото има два реда копчета – едните са „действащи“ - с тях се якето се закопчава, и един ред с декоративна функция.

Това е класически, стилен модел яке, който много мъже предпочитат заради неговите разнообразни предимства.

Изпъквате над тълпата

Все по-рядко може да се срещне истински добре облечен мъж. Стремежът към удобство уби добрия вкус и пухените якета заместиха елегантните сака.

Двуредното есенно яке ще върнете стила, но ще запази и усещането за топлина. Дори да го съчетаете с дънки, ще изглеждате в пъти по-добре от облечените в анцуг. А това прави впечатление не само на нежния пол, но и на вашите бизнес партньори. Когато един мъж има отношение към външния си вид, той ще подхожда със същото внимание и към останалите си дейности.

Дори има статистика, според която над 90% от мъжете носят едноредни якета или такива, които се закопчават с цип. Представете си да сте от специалните 10% мъже?

Ще ви е по-топло

По-горе споменахме за комфорта, който надделява при избора на дрехи през 21 век. Е, двуредното есенно мъжко яке всъщност топли повече от стандартните модели якета и сака.

Това се дължи на особеността на кройката – едната част на якето е по-дълга и всъщност се загръщате много добре, вместо просто да съедините двете части с цип или един ред копчета.

Ето три конкретни модела двуредни якета, на които да обърнете внимание. И трите модела ще откриете на сайта на Bolf.

Двуредно есенно яке за дъжд

Започнахме с няколко въвеждащи думи за есенния дъжд. Едва ли на някой му е любим, но ако имате подходящо яке, ще преминавате през дъждовните дни по-уверено. Ето защо е важно да имате хубаво, елегантно, но и непромокаемо двуредно яке. За разлика от своите туристически събратя, които също пазят от дъжд, това двуредно яке подхожда на бизнес костюм и изобщо на градски тип облекло. А туристически дъждобрани нека останат за планината.

Двуредно карирано есенно яке

Tук вече вдигаме летвата сериозно. Карето като десен е вечно, стилно и смело. Подхожда на уверените в себе си мъже, които не се подчиняват на масовия вкус, а изграждат себе си и начина си на обличане спрямо традициите и високите стандарти.

Качественото карирано есенно яке трябва да присъства в гардероба ви за случаите, в които времето е хубаво, но студено, вятърът пронизва, но нищо не може да ви спре да изпълните целите си за деня.

Комбинира се добре с тъмни дънки, чино панталон и официален панталон.

Графитено двуредно зимно яке

Плавния преход между есента и зимата понякога се случва само за една нощ – извива се бурен вятър в късния следобед, а на сутринта се събуждаме с температури под нулата. За тези дни ви е нужно графитено, стилно двуредно яке. То, за разлика от своите пухени събратя, ще ви топли без да превръща фигурата ви в безформен силует.

Такова двуредно яке е елегантно, стилно и комфортно, подходящо за всякакви случаи.

Открийте още модели на Bolf.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.