"2Cellos" идват през 2017 година за трети концерт в България

Pinterest LinkedIn +

Младите челисти от Хърватия – Лука Сулик и Стьопан Хаузер, известни като 2Cellos, се завръщат в страната ни за трети път на 4 декември 2017 г. в зала "Арена Армеец".

Младите челисти от Хърватия Лука Сулик и Стьопан Хаузер, известни като "2Cellos", се завръщат в страната ни за трети път на 4 декември 2017 г. в зала "Арена Армеец".

Дуетът e известен с кавърите на много популярни песни като "Smooth Criminal" (Майкъл Джексън), "Highway to Hell" (AC/DC), някои композиции от филми и други. Техните изпълнения пречупват границите между класическа музика, поп и рок, a клиповете им в YouTube минават 200 милиона гледания с почти 2 милиона последователи.

"2Cellos" дойдоха в София за пръв път през 2014 година и разтърсиха препълнената Зала 1 на НДК. След това покориха Античния театър в Пловдив, а сега се завръщат, за да представят новия си албум "Score". A какво е нов албум без концерт?

Списъкът за световното им турне включва над 40 изяви из цяла Европа и САЩ. България е предпоследната им спирка от турнето и феновете им ще почакат почти година.

Билетите вече са в продажба през мрежата на Eventim.


Сподели.