25 Ta Life записват нов албум

Pinterest LinkedIn +

Броени дни след края на триседмичното си турне във Флорида легендите в Ню Йорк хард кор сцената 25 Ta Life вече са в студио и записват чисто нов албум. Предшественикът му, “Fallen Angel”, който излезе през февруари тази година.

“Заглавието на новият ни диск ще е “Strength Integrity Brotherhood”. В него на едно парче ще свири на китара Bobby Hambel от Biohazard. А като специални гост-вокалисти ще участват Ill Bill, Pete от 100 Demons, Myke от Skarhead, Danny Diablo”, споделя за sinBsin Рик Хели (Rick Healey, a.k.a. Rick Ta Life), фронтменът на групата, която вече два пъти свири в България - през 2004 и 2006 г.

Rick пък участва с вокали в скрития трак в албума на софийската хард кор група Vendetta, “Amici Dei, Inemici Mundi”, а именно в преработката на “Докато умра”. Друга колаборация с българско участие на живата тату галерия Rick е CD-то “Hellbound split – live in Sofia” на 25 Ta Life и Last Hope.

Сплит дискът, който стана реалност благодарение на сътрудничеството на 7 лейбъла (AON/Years Of Pain/sinBsin/superhero/apocalyptic visions/action dancers/pauki) е документ от паметния първи концерт на 25 в столичния клуб “О!Шипка”.

Вече е планувано и следващото европейско турне на 25 Ta Life, което ще е през октомври и е много вероятно отново да включва концертна дата в България.

Rick е говорил за респекта си към всеотдайната българска публика не веднъж и вероятно го е споделил и със своите близки приятели от Obituary, които идват за концерт в София на 18 юни, и чието роуди е бил самият той преди повече от 10 години.

Сподели.