25 Ta Life отново в България

Pinterest LinkedIn +

25 Ta Life – една от легендите на Ню Йоркската хардкор сцена се идва за втори път в България. Първият лайв на групата беше през 2004 г. в "Сцена за авторска музика” О!Шипка. Предстоящи са два - на 17 и 19 февруари, вторият от които ще е в София, в читалище “Средец”, със съпорта на 4 групи.

Българските дати, първата от които във Варна, са част от европейското турне на 25 Ta Life, “Fallen Angel Hellbound Tour 2006”, което ще представи новия им албум “Fallen Angel” в над 10 страни. Освен местния съпорт Cut Off, Death Squad и Last Hope, които заедно с Vendetta подгряваха за американците и през 2004 г., на концерта в София ще забие и немската олдскул хардкор група - Manifestation. Началният час е 18:30 ч.
 
Билети за 25 Ta Life в София ще се продават на цена от 14 лева чрез Ticketstream Bg. Продажбите стартират на 16 януари като универсалните билети Ticketstream ще се продават в магазините Boardshop, Music Fashion, Orange и На Тъмно. На адрес http://ticketstream.bg притежателите на кредитна/дебитна карта могат да закупят и Електронни билети (e-tickets).  


25-ta Life инфо: 
 
Ню Йорк чува за 25 ta Life през 1993 г., като групата се сформира (не)известно време преди това. Предвождани от зрелищния Рик Хели (Rick Healy), по това време вокалист и на Comin' Correct, 25 ta Life записват участие в няколко компилации и издават няколко сингъла. "Strength Through Unity: The Spirit Remains" излиза през 1997 и включва 6 техни композиции, записани с гост участията на членове на Madball и Crown of Thornz. Следват "Friendship Loyalty Commitment" (1999) - първият дългосвирещ албум на групата, издаден от Triple Crown, включващ 15 трака и "Haterz Be Damned" - компактдиск с 21 парчета, издаден от Back Ta Basics (2004).
 
Характерни за шоутата на 25 ta Life са инициираните от самата група хардкор ритуали като мошинг и пого, включването в пеенето на публиката и солидния мърчандайз, който включва касети, дискове и дема както на самата група, така и на други подобни.
Сподели.