17 Март 2018, 08:13

22 непопулярни еротични фотографии на голата Мадона, които едва ли сте виждали (18+)

Google+ Pinterest LinkedIn +


Винаги сме знаели каква мръсница е Мадона с тоталната липса на свян у нея, щом застане пред обектива или пред публика, жадна за тялото й. Обичаме Мадона заради това. Тя не е светица, но не е светица по най-добрия начин, по който една жена може да е грешница. Боготворим тялото й, благоговеем пред начина, по който го третира, степента, до която го е подчинила на волята си и до която се оставя на чисто физическото в нея да надделява.

Материалното момиче е не просто една много богата и ненаситна за завоевания и притежания жена… И на 18, и на 25 и на 55 тя не престава да иска да бъде притежавана. И със сигурност не от един-единствен мъж. Или жена… Едва ли ще сбъркаме, ако кажем, че Мадона иска да бъде притежавана от целия свят. В точно кой смисъл на думата? Едва ли е само един.

Първата актова фотосесия на Мадона, поне според информацията, която е известна на широката публика, се е състояла, когато тя е била на 18 години. Платени са й всичко на всичко $10. Сега толкова струва един квадратен милиметър от скъпоценната й плът. И сме готови да наддаваме!

Сподели.