2013 г. идва с Dubfire (екс Deep Dish) в Yalta Club

Pinterest LinkedIn +

На 31 декември Yalta ще изпрати настоящата и ще посрещне 2013 година с допълнителна зала в градината на клуба и един специален гост – роденият в Иран и израснал в САЩ диджей и продуцент Ali Shirazinia, познат повече като Dubfire, както и като един от двамата членове на култовото хаус дуо Deep Dish.

Dubfire е от артистите, които имат особено отношение към родната публика.

"Никога няма да забравя участието си на Solar Summer Festival 2012 заедно с Richie Hawtin. Беше един от онези пъти, когато музиката, звукът, светлините, визията, публиката, мястото и изгревът на слънцето се сляха в легендарен момент във времето не само за мен, но за абсолютно всеки, който беше там.

Безсънните нощи и дългите полети си струват само заради ентусиазма и енергията на българската публика", споделя 41-годишният трикратен носител на титлата Най-добър техно артист на Beatport.

Като член на Deep Dish той печели и Grammy за ремиксираната версия на Thank You на Dido.

За визитата си у нас на 31 декември Dubfire пристига със своя виджей от Human Studio и новото попълнение в своята Bullitt Agency – Shaded. Роден в Калифорния, но понастоящем базиран в Барселона, той е скейтър и сърфист и има какво да разкаже за по-гръндж страната на модерното техно.

От българска страна в новогодишното парти ще се включат резидентите на Yalta Club - Juan Alvarez и Liubo Ursiny.

Инфо и билети за събитието>>

Сподели.