2012 Apocalypse

Pinterest LinkedIn +

Име: 2012 Apocalypse Жанр: Екшън Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Краят на света идва с 2012 Apocalypse! Целта на играта е да спасите света от разрушителните сили на природата, контролирайки 4 силни стихии - ураган, земетресение, огнена буря и торнадо.

Следвайте историята на едноименния филм в 30 различни нива! Опитайте се да контролирате природните бедствия по улиците на града, който е под формата на лабиринт и избягвайте пораженията - това ще ви позволи да съберете различни бонуси.  Може би по време на игра ще се наложи да минете през някоя сграда, за да се върнете на пътя по-бързо, но ако причините твърде много разрушения, ще приключите. Ще трябва добре да обмислите какво ще правите, защото играта ще свърши и ако прекалено много се забавите.

За щастие, 2012 Apocalypse не следва изцяло историята на филма – можете сами да изберете на коя страна да бъдете и пак да ви е забавно да играете, защото има режим, който стои изцяло в противоположност на основния. Да, познахте – рампейжд режима! Целта му е не да избягвате пораженията, а напротив – да нанасяте такива, да разрушите възможно най-много сгради за времето, което ви е дадено. Има удължаващи времето секции, за които се счита, че са контролни пунктове, които ако бъдат посетени, ще ви дадат възможността още малко да се позабавлявате, рушейки. Има 4 различни стихии, които можете да изберете, и всяка една от тях отдава своя принос за пълния апокалиптичен хаос!

Ако играете твърде дълго, ще забележите, че играта леко се повтаря, но фактът, че има толкова различни нива в основния и рампейдж режим, означава, че ще ви отнеме време докато ви стане скучно. Така че грабвайте мобилните телефони и започвайте със спасението...или разрухата!

 

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0054 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

Сподели.