20+ супер креативни алтернативи на традиционното коледно дръвче

Google+ Pinterest LinkedIn +


Дилемата истинска или изкуствена елха (бор) отдавна не е на дневен ред, когато говорим за коледна декорация на дома. Истинският въпрос е: "С какви материали да "конструирам" алтернативно коледно дръвче, така че целият процес с преобразяването на дома за Коледа от задължение да се превърне в истинско забавление?". А ако се нуждаете от идеи и подсказки, в тази галерия ще откриете достатъчно и неминуемо ще ви засърбят ръцете да се захванете за работа!

Не може да не сте забелязали, че една немалка част от световния интернет трафик се генерира от популяризирането чрез социалните мрежи и платформи на вдъхновяващо оригинални и майсторски изпипани рециклирай-старите-вещи творения. А нищо чудно и мнозина от вас да творят разни чудеса, без да вдигат много шум около себе си, било за да зарадват окото на всеки у дома, било за да направят наистина уникални подаръци на приятелите си!

Не бъдете срамежливи и излезте под прежекторите! Ако вече сте развихрили собственото си въображение и сте го привели в действие, споделете с нас творенията си на тема коледна декорация.

Сподели.