16 декември TV с Avtora.com - "Тънка червена линия"

Pinterest LinkedIn +

Невероятен актьорски състав, в който блестят имената на Ейдриън Броуди, Джон Кюсак, Шон Пен Уди Харелсън,Джордж Клуни, Джон Траволта, Джаред Лето, Ник Нолти и др., ще можете да наблюдавате тази вечер на малкия екран, ако последвате днешното ни телевизионно предложение.

Военната драма "Тънка червена линия" (The Thin Red Line) беше един от хитовете на далечната 1998 година, като освен, че бе номинирана в цели седем категории за "Оскар", спечели редица отличия, сред които "Златната мечка" от фестивала в Берлин, Наградата на обществото на американските оператори и др.

Филмът е първи за легендарния режисьор Терънс Малик (Terrence Malick) в последните повече от 20 години, след като за последно застана пред камерата през 1978 година за снимките на Days of Heaven.

Почеркът на големия кинодеец обаче си личи и в The Thin Red Line, показвайки, че когато "можеш нещо, просто го можеш, независимо от времето". Самият филм е адаптация по едноименната новела на Джеймс Джоунс от 1962 година и се фокусира върху събитията на тихоокеанския фронт по време на Втората световна война.

Колкото до главните действащи лица, трудно е да отличим някой при толкова доказани имена в лентата.


Не пропускайте - 21:00 по TV 1000

Сподели.