Гледайте ексклузивно новия клип на Милена - "Куклата Мици" само в Avtora.com!

Pinterest LinkedIn +

Най-новият клип на рок бунтарката Милена - към песента й "Куклата Мици" официално дебютира в родното интернет пространство, където първо ще можете да го видите само на Avtora.com.

Видеото е смесица от класическа анимация, колаж, видео елементи, диапорама (анимация от фотографии) и всичко това в 3D среда.
 
Продуценти на клипа са Токсити Рекърдс, които поверяват работата по реализирането му на режисьора Андрей Хадживасилев и художника Евгени Вацов от филмово студио Revive Vision.

"Решихме да е анимационен клип, защото е много по-качествен и интересен, отколкото някаква женичка да пее и да се кълчоти. Това го прави всяка певица. Всички тези "Мицита" ги срещаме навсякъде, но мисля, че е едно много приятно допълнение те да бъдат нарисувани и по този начин осмени", разкри самата Милена.

"С парчето "Куклата Мици" Милена отново показа, че е бунтарка, която казва нещата, както ги мисли. Изключително съм щастлив, че успяхме да реализираме съвместно този проект", коментира от своя страна и управителят на Токсити Рекърдс Борис Бончев.


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.