1.5 милиона гледат Music Idol 2

Pinterest LinkedIn +

Над 1.5 милиона зрители са гледали първия епизод на втория сезон на музикалното шоу Music Idol сочат предварителните данни от изследването на People Meters BG.

Предаването е отбелязало среден рейтинг при аудитория "4+" 20,5% и среден дял 48,9% от всички пред телевизорите. Това означава, че шоуто е било най-гледаната програма в този часови пояс на 25 февруари.

Данните сочат, че най-много зрители са привлечени между 20:45 и 21:00 часа – общо 1 589 000. В този период първият епизод на Music Idol 2 е достигнал рейтинг 21,6% и дял 50,8%.

Най-висок среден рейтинг (22,5%) е регистриран сред жени на възраст 25-54 години, а най-висок дял (53%) сред мъже на възраст 18-49 години.

Първият епизод на Music Idol 2 представи кратки визитки на четирите члена на журито - Есил Дюран, Люси Дяковска, Димитър Ковачев-Фънки и маестро Вили Казасян, както и кадри от кастинга в град Русе, а за финал - и кратък материал от рождения ден на Фънки, който съвпадна с първия кастинг в крайдунавския град.

В епизода на 26 февруари ще бъде представен репортаж от кастинга във Варна, където към журито се присъедини руската звезда Филип Киркоров. Комисията на Music Idol 2 имаше възможност да чуе претендента за нов хит и потенциален заместник на "Шест кокошки" - песента за "лудата крава" и Майкъл Джексън на кроасаните.
Сподели.