13 вида влюбени двойки, които кръстосват града

Pinterest LinkedIn +

Хора – много, връзки – още повече. Без претенции за абсолютна достоверност, решихме да направим една бърза обиколка на града и да ви представим видовете влюбени двойки, които се разхождат и обичат из него.

Бръмчалките

Винаги бързат за някъде, винаги са навсякъде. Събират тайфата, не изпускат среща, парти или концерт. Те са душата на компанията, идеалът за двойка, определението "родени един за друг" и раздялата им е просто немислима.

Стопаджиите

Хората авантюристи, за които животът започва и свършва с една дума – приключение. Къде и как са се срещнали, можем само да гадаем, но едно е сигурно – било е вълнуващо! Не ги търсете в града, тук можете да ги видите само да минават транзит, отправяйки се към следващата спираща дъха емоция.

Снобарите

Там, където можем да засечем подобен вид хора, задължително условие е да сме барнати от глава до пети, вписани в тайнствен ВИП списък и притежаващи самочувствие, опиращо небето. Толкова много лукс и блясък крият опасност от подхлъзване, затова учтиво им казваме "наздраве" в компанията на...

Бираджиите

Съществува едно сигурно средство, събиращо безотказно хората от векове – бирата. Освен с верни приятели и весела компания, златната течност нерядко ни среща и с любовта. Защото лято + бира + китари + звезди + романтика = любов. Виждаме ги навсякъде – прегърнати на пейка, вървящи по улицата, чакайки на светофара. Те двамата и тя – бирата!


Домошарите

Двойки, които по очевидни причини не засичаме из софийските улици и паркове, но легенда разказва, че съществуват. Затворени по етажите на панелките или в къща в полите на Витоша, тези гълъбчета се обичат сред тишина и спокойствие, докато неотложна работа или природно бедствие не ги накара да напуснат гнездото си.

Зубърите

Тази порода хора ги събира страстта към знанието и този факт автоматично прави любовта им научно обоснована, естетически издържана, доказана по всички възможни уравнения и теореми на света, накратко – мегасилна! Виждаме ги пред библиотеката или в градинките, заровили поглед в дебели книги, зад чиито страници тайно си открадват по някоя целувка.

Арт типовете

Артистичните сладури, за които животът е изкуство. Виждат красота, смисъл и вдъхновение във всичко и най-вече един в друг. Можете да бъдете в тяхната компания само срещу едно ходене до галерия, изложба или арт фест, а подобна среща със сигурност ще остави цветен спомен в съзнанието ви.


Позьорите

Тези индивиди показват любовта си по всевъзможни начини, които почти винаги целят да ти се набият на очи. Палави ръце, гърчещи се езици в градския транспорт или демонстративни скандали на места с минимум 100 души публика. Нужно ли е?

Идеалистите

Първа пушка на всеки протест, при всеки опит за защита на човечността и справедливостта. Знаят какво искат, виждат по-далеч от носа си и са готови да отстояват целите си интелигентно. Знаят, че е далеч по-добре да правят любов, а не война. Нека има повече такива хора и нека се обичат още повече!

Работохолиците

При тези хорица работата стои над всичко останало. Правят секс по график и комуникират със залепени бележки по хладилника (ако им е останало време да се преместят в обща квартира). Обичат се от разстояние, но в крайна сметка не можем да ги съдим, защото и двамата гледат в една посока – макар тя да не е лице в лице.

Красавицата и звярът

Става дума за онази потресаваща любовна двойка – красива жена и мъж, който по ЕГН може да й бъде прадядо. Ще го познаете по бастуна, деменцията и дебелия портфейл, а нея – по силикона, екстеншъните, изкуствените мигли и изкуствения тен. Опс, красива ли казахме?


Девствениците

Макар че са застрашени от изчезване, вярваме, че тази порода хора все още съществува. Онези романтични и чувствителни човеци, които мечтаят за брака и се пазят за сватбата. Покрай заслужените блажените удоволствия, които са отлагали така дълго, предлагаме да получат и медал за храброст.

Хейтърите

Обединява ги омразата към света. Презират всичко, а любимото им занимание е да се съберат, да оплюват тъжната реалност, а след това да се повъргалят за малко утешителен секс. И така ден след ден, докато депресията не стане толкова тъпа, че не се наложи да излязат и от нея.

Сподели.