13 от най-изчанчените компютърни мишки, които сте виждали

Pinterest LinkedIn +


Всеки, който използва мишка като периферно устройство за навигация и контрол над функционалността на софтуера на персоналния си компютър, знае отлично от личен опит колко трудно е да се нагодиш към нова такава, отличаваща се дори в минимална степен като дизайн и усещане в ръката от тази, с която е свикнал.

Геймърите могат да кажат най-много за различните и неконвенционални в очите на обикновените потребители мишки, тъй като почти сигурно са опитвали най-различни устройства и дори разполагат с цял набор, знаейки идеално коя ще им бъде най-удобна за тази или онази игра.

Колкото и много мишки да са минали през ръцете ви обаче, надали някога ви се е удавал случай да изпробвате някоя от тези, които ще видите в тази галерия. Защото всичките, до една, са не просто нестандартни, а драстично различаващи се на вид и/или като механика от семплата конструкция с два бутона и ролер, радваща се на най-широка популярност сред потребителите. Което, ако питате нас, е повече от логично, ако съдим по 13-те алтернативи, които ви предлагаме да накликате от червените стрелки по-горе.

Сподели.