10 звездни раздели, които са по-шокиращи от тази на Бранджелина

Pinterest LinkedIn +

В случай че някак сте пропуснали – след 12 години неизмерима любов Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха. Така те разбиха сърцата на милиони по света, карайки ги да мислят, че истинската любов вече не съществува.

Колкото и неприятна да е новината, в нея няма нищо учудващо – и друг път сме ставали свидетели на звездни раздели, които най-малко сме очаквали. Ето и някои доста по-шокиращи случаи:

1. Сюзън Сарандън и Тим Робинс

Двамата за заедно от 1988 г., но през 2009 г. всичко приключва – явно скучното ежедневие убива интимността. Сигурно затова Сюзън търси утеха прегръдките на друг.

2. Гуинет Полтроу и Крис Мартин

Неочаквано Гуинет и Крис се оказаха отново в групата на необвързаните... но за кратко. Според слухове Крис се среща с неизвестно момиче, а актрисата излиза с Брад Фалчук, с когото се запознава покрай снимките на сериала Glee.

3. Хали Бери и Оливие Мартинес

И за тези звезди снимачната площадка се оказва повратна точка в личния живот. Скоро след като сключиха брак на тайна церемония, те обявиха неговия край.

4. Дженифър Анистън и Брад Пит

Те бяха перфектната двойка. Поне докато не се появи Анджелина. Дамата плени Брад с красота и чар, а това доведе до развода му с Джен.

5. Джони Деп и Ванеса Паради

14 години им бяха достатъчни да се наситят един на друг. А Джони си натрупа доста проблеми заради последвалия брак с Амбър Хърд.

Снимка, публикувана от J O H N N Y D E P P (@lovie.depp) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

6. One Direction

След като Зейн Малик напусна бандата и започна самостоятелна кариера, го последваха и други нейни членове. Въпреки че все още новината не е официална, факт е, че музикантите разредиха участията си и не се появяват заедно.

7. Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Никой не беше очаквал подобна развръзка. За Джен Бен е най-голямата й любов, но заради пристрастеността му към хазарта тя слага край на отношенията им.

Снимка, публикувана от Ben Affleck Jennifer Garner (@benaffleck_) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

8. Ейми Полър и Уил Арнет

Все още не е ясна причината, поради която Уил подава молба за развод.

9. Даян Крюгер и Джошуа Джаксън

10-годишният им романс беше един от най-сладките в Холивуд, но приключи през юли 2016 г.

Снимка, публикувана от Joshua Jackson (@vancityjax) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

10. Джеймс Макавой и Ан-Мари Дъф

"С огромна тъга взехме решението за развод. Преминаваме на следващ етап – приятелство. Ще продължаваме да се обичаме, да се уважаваме и да се грижим за сина ни", гласи изявление на двойката.

Сподели.