10 щастливци ще се срещнат с HELLOWEEN

Pinterest LinkedIn +

Десет от най-запалените фенове на "кръстниците" на пауър метъла HELLOWEEN ще имат уникалната възможност да се срещнат лице в лице със своите идоли, съобщиха организаторите от Агенция "Прима".
Те ще бъдат избрани посредством игра, разигравана в музикалния портал Avtora.com.Непосредствено преди началото на мега шоуто спечелилите ще се срещнат на живо с бандата.

Концертът HELLOWEEN е с начален час 20:00 и ще продължи 120 минути. Според изрично изискване на групата за шоуто в Зимния дворец Агенция “ПРИМА” е осигурила специална дървена конструкция в черно, за декор на сцената.

Бандата пристига в София късно вечерта на първи декември, след концерт в Полша в състав Andi Deris /вокал/, Markus Grosskopf /бас китара/, Michael Weikath /китара/, Sascha Gerstner /китара/, Stefan Schwarzmann /барабани/.

HELLOWEEN ще бъдат придружени от 8 души технически екип, тур мениджър, двама саунд техници, шестима китарни техници и шеф осветление.


Освен играта в www.avtora.com, може да участвате в анкети и спечелите билети за концерта на Helloween в сайтовете DIR.BG, [url=http://metal-world.kafence.com/]METAL WORLD и THE OTHER SIDE.
Сподели.