10 сериала, които ще ви помогнат да разберете половинката си

Pinterest LinkedIn +

Не знаете какво искат жените? Спокойно, най-често и те не знаят, но пък, ако гледате внимателно, може да проумеете поне начина им на мислене. Същото важи и за дамите, които просто не разбират защо мъжете правят това или онова.

Понякога е достатъчно просто да попаднете на точния сериал, за да получите необходимите отговори.

 

Сексът и градът (Sex and the City)

Процентът на жените, които не харесват този сериал, е пренебрежимо малък. Освен това всеки мъж, склонен търпеливо да изгледа поне няколко епизода от хитовата поредица на HBO, ще научи нещо полезно. Без значение дали половинката му гледа "Сексът и градът", или не.

Например: Защо обувките са толкова важни? Как да се държите на първата среща? И особено: Защо за любимата ви дама е от огромно значение какво мислят приятелките й за вас.

Двама мъже и половина (Two and a Half Men)

Двама мъже и половина Чарли Шийн

Има какво да научите от чичо Чарли, момичета. Непоправим женкар, безкрайно очарователен и изключително забавен, персонажът на Чарли Шийн е това, което всеки мъж желае да бъде. А няколко епизода ще ви бъдат напълно достатъчни, за да спрете да се заблуждавате, че мъжете разбират от намеци, че любовта може да ги промени до неузнаваемост или че влагат същите емоции във връзката като вас.

 

Момичета (Girls)

На пръв поглед "Момичета" доста напомня за "Сексът и градът", но, уверяваме ви, приликата е само привидна. Тези четири приятелки са значително по-млади, както подсказва и заглавието, и проблемите им са съвсем различни. 

Те все още търсят не само голямата любов, но и самите себе си. Решават какво искат от живота и се опитват да го постигнат. "Момичета" е особено полезен за момчетата между двайсет и трийсет години, които се опитват да разберат какво очакват приятелките им от тях.

 

Как се запознах с майка ви (How I Met Your Mother)

Как се запознах с майка ви сериал

Гледайте внимателно, дами. "Как се запознах с майка ви" не е просто забавен, макар да е един от любимите ни комедийни сериали. От Тед Мозби и приятелите му можете да научите много неща за мъжете. Особено ако се опитвате да разберете дали човекът, с когото излизате, е готов за сериозна връзка, или не.

 

Отчаяни съпруги (Desperate Housewives)

Един от сериалите, които мъжете особено трудно понасят, но въпреки това може да им е изключително полезен. Няколко епизода от поредицата ще хвърлят известна светлина върху обвити в мистерия теми като женското съперничество, например. И най-вече ще изясни защо за жена ви е толкова важно да е по-добра от съседката. Във всичко!

 

Последният мъж на света (Last Man Standing)

Ако по някаква причина не сте гледали "Последният мъж на света", имате да наваксвате. Не само защото е изключително забавно да наблюдавате как един мъж се справя с трите си дъщери, но и защото отговаря относително изчерпателно и съвсем логично на въпроси като защо мъжете имат нужда от иначе непонятни неща като ходенето за риба, например.

 

Агнешко (Cougar Town)

Единственият успешен сериал със звезда от актьорския състав на "Приятели", "Агнешко" често е подценяван, защото излиза извън рамката на класическия ситком. Но е изключително забавен, освен това определено е полезен за мъжката част от аудиторията.

Защото ще ви докаже, че животът на жените не приключва на 40 години. Дори когато имат големи деца и кариера. Всъщност – особено тогава! И определено си струва да се огледате сред този тип дами, защото, за разлика от 20-годишните, те знаят какво искат.

 

Войната вкъщи (War at Home)

Войната вкъщи сериал

Чудили ли сте се някога какво си мисли съпругът ви, докато вие му говорите разни неща и усещате, че всъщност не ви слуша? Или как се справя с децата, когато ви няма? Няколко епизода от "Войната вкъщи" ще хвърлят достатъчно светлина и върху двата въпроса.

 

Добрата съпруга (The Good Wife)

Малко мъже обръщат внимание точно на този сериал, защото... Ами всъщност не знаем защо. Може би заглавието е подвеждащо. "Добрата съпруга" е адвокатски сериал и освен това изобилства от препратки към политическия живот в Америка.

Дори да не се интересувате от правни казуси и политика обаче, пак си струва да го гледате, защото поставя акцент върху един много важен аспект от отношенията между мъжете и жените. А именно: защо не трябва никога да подценявате нежната си половинка.

 

Кухня

Кухня руски сериал

Ако мислите, че мястото на мъжа не е в кухнята, "Кухня" може както да потвърди тази теза, така и да я обори. Ако обаче гледате на свежата руска комедия като на сериал за отношенията мъже-жени, какъвто до голяма степен си е, то със сигурност ще научите няколко полезни неща за мъжкото мислене. Например: защо за мъжете е толкова трудно да приемат жена за шеф. Особено ако става дума за собствената им жена.

Сподели.