10 модела спортни очила Julbo, които си заслужава да притежавате

Pinterest LinkedIn +

Тестов материал

Run Spectron 3

Пътеката не крие тайни, когато я погледнете с Run. С широки лещи с покритие срещу замъгляване, извита рамка и удароустойчиви елементи на носа и слепоочията – защото видимостта ви води към свободата! Размери: 66 x 17 x 125 mm. Категория защита: 3. Плака: Spectron CF с оцветено антирефлексно покритие против отблясъци. До окото достига 12% от светлината. Подходящи за всякакви дейности на открито.

Спорт: Мултиспорт
Цена: 176 лв.


 

Tensing M Spectron 4

Tensing ще осигури на начинаещия планинар избор, когато става въпрос защитни слънчеви очила. Дизайнът, който обгръща лицето, гарантира максимум защита срещу слънцето на големи надморски височини и е с отлична проветривост. Рамката стратегически комбинира здрав външен материал с гъвкав вътрешен за комфорт на лицето. Размери: 58 x 18 x 125 mm. Категория защита: 4. Плака: Spectron с антирефлексно покритие против отблясъци. До окото достига 5% от светлината.

Спорт: Планинарство
Цена: 98 лв.


 

Venturi Zebra Light Fire

Когато бягате бързо и дълго по пътеките, са ви нужни слънчеви очила с безупречен захват. Проектирани в сътрудничество с trail бегачите от Team Julbo, Venturi вдъхват нов живот на вашето приключение. Широкото зрително поле, отворите за вентилация и лещите Zebra Light ви помагат да видите и избегнете всяко препятствие. Невероятно комфортно и сигурно прилепване към лицето благодарение на извитите и с допълнителен грип дръжки и 3D Fit системата на носа.

Спорт: Бягане
Цена: 284 лв.


 

Tensing Spectron

Tensing ще осигури на начинаещия планинар избор, когато става въпрос защитни слънчеви очила. Дизайнът, който обгръща лицето, гарантира максимум защита срещу слънцето на големи надморски височини и е с отлична проветривост. Рамката стратегически комбинира здрав външен материал с гъвкав вътрешен за комфорт на лицето.

Спорт: Планинарство
Цена: 88 лв.


 

Dirt

Независимо колко луди завои и огромни скокове правите, тези очила няма да се амортизират. С удароустойчиви елементи на носа и слепоочията защитата става най-малката ви грижа. Моделът Dirt white с лещи Polarized 3 е с добавени детайли, които привличат внимание – за да добавите стил към уменията!

Спорт: Колоездене
Цена: 162 лв.


Julbo Colorado Alti SPX6

Класически модел от планинската серия на Julbo. Отличава се с леката си конструкция, кожени сенници и подвижни рамки за точно регулиране спрямо лицето. Антирефлексно и огледално покритие. Категория защита: 4.

Спорт: Планинарство
Цена: 96 лв.

 

 

Looping I

С име, което казва всичко, Looping могат да се завъртят, както си поискат – рамката се обръща и няма панти. Начинът, по който обгръщат лицето, и ергономичният профил гарантират оптимално покритие и комфорт при всяка извивка на главата. С извити слепоочия и плоска еластична лента – очилата прилягат и се държат перфектно към главата.

Спорт: Ежедневни, фън
Цена: 47 лв. 


 

 

Bora Bora Spectron 3

Travel серията на Julbo е в много тясна връзка със спортните корени на фирмата. С новите модели и цветове – както на рамките, така и на лещите – слънчевите очила от тази серия са в перфектна хармония с актуалните тенденции. Безупречно покритие и безкомпромисни лещи – 100% Julbo дух за максимално удоволствие в ежедневието. Категория защита: 3. Плака: Spectron CF с оцветено антирефлексно покритие против отблясъци. До окото достига 12% от светлината. Подходящи за всякакви дейности на открито. Идеалният лайфстайл модел за дамите.

Спорт: Мулти
Цена: 167 лв.


 

Explorer Cameleon 353

Тези очила са предназначени за екстремни атмосферни условия във високата планина и са разработени съвместно с елитното катерачно училище ENSA, Шамони. Налични са процепи за допълнителна вентилация, свалящи се сенници и подвижни рамки за максимално прилепване по формата на лицето. Поляризирани, фотохроматични и с антиконденз покритие. Категория защита: 2-4 (променящ се фактор в зависимост от светлината, независимо от околната температура). Плака: Cameleon – антирефлексно покритие против отблясъци. До окото достига 5-20% от светлината.

Спорт: Планинарство
Цена: 353 лв.


 

Ultra Zebra light

Резултатът от сътрудничество с професионални планински бегачи и колоездачи, Ultra е съюзникът на всички онези, които ще издържат на дистанциите и ще стигнат отвъд границите! Благодарение на перфектното задържане към главата, лекотата и системата за проветрение ще почувствате очилата като част от себе си. И нещо повече – с новите лещи Zebra Light, които ще разширят полето на видимост и ще осигурят максимално покритие, нищо няма да убягва от зоркия ви поглед от сутрин до вечер.

Спорт: Бягане, колоездене
Цена: 262 лв.

Сподели.