Звездите в "Стъклен дом" - кой с кого в реалния живот!

Pinterest LinkedIn +

Новият сериал "Стъклен дом" продължава да се радва на завиден интерес от страна на българския зрител, а с него популярността на звездите от актьорския състав главоломно расте.

От неочакваната (или пък очаквана) слава като че ли най-много "пострада" Калин Врачански, който допреди изявата си  в сериала, съвсем не бе толкова атрактивен за родните медии.

"Българският д-р Хаус" - какъвто прякор получи Калин заради уникалната си прилика с британския си колега Хю Лори, не може да се отърве от почитателки след старта на сагата в родния ефир. Самият той обаче остава верен на приятелката си.

Много нашумя и Луиза Григорова, която доскоро се изявяваше и то доста успешно най-вече като модел. Обявената за най-сексапилна българка от Maxim красавица също не е сама в реалния живот, но най-любопитното е, че споделя дните си... с друго добре познато лице от "Стъклен дом".

Кой е той и кой с кого в реалния живот на звездите в "Стъклен дом", можете да разберете, като прочетете материала ни, посветен на личния им живот...

И още: 

Сподели.