Звездата от "Американски пай" и холивудски секссимвол Тара Рийд се омъжи за българин

Pinterest LinkedIn +

Невероятно, но факт! Едно от най-скандалните имена в световния шоубизнес - актрисата Тара Рийд (Tara Reid), се омъжи за българин. В последните години красавицата от хитовата комедия "Американски пай" буквално се "плъзна по наклонената плоскост", отдавайки се на алкохолни гуляи, употреба на наркотици и т.н., в резултат на което логично пострада кариерата й в киното - досущ по примера на близката й приятелка Линдзи Лоуън (Lindsay Lohan).

Дали кризата е преодоляна, няма как да знаем, но е факт, че след убийствената фотосесия за американския Playboy, Тара се "кротна", а според мнозина, това се дължи и на новата й романтична връзка.

Името на щастливеца дълго време се пазеше в тайна, за да излезе на бял свят през уикенда, когато в Twitter актрисата обяви, че е сгодена, а часове по-късно добави в профила си и статуса "госпожа".

"Току-що се омъжих в Гърция. Обожавам Зак и усещането да си съпруга е невероятно", сюрпризира феновете си Тара. Въпросният Зак пък, с когото малко по-рано папараци я щракнаха в момент на интимни ласки, се оказа българинът Захари Кехайов.

Нашенецът работи като финансист в клона на Deloitte Consulting във Вашингтон, но изненадващо, двамата с Рийд се запознали не там, а в Сен Тропе.


Сподели.