Звездата от "Американски пай" Тара Рийд: Обичам България! Виж снимки с българския й съпруг Захари Кехайов!

Pinterest LinkedIn +

Едва от няколко дни омъжена за българин, звездата от "Американски пай" (American Pie) Тара Рийд (Tara Reid) вече се обясни в любов на страната ни. "Обичам България", написа в профила си в Twitter красавицата, часове, след като сключи брак с нашенеца Захари Кехайов, наричан по американски Зак.

Сватбената церемония се е състояла през уикенда на гръцкия остров Санторини, като малко след като се сгодили, двамата решили, че няма особен смисъл да чакат и за бракосъчетанието.

Тара публикува в социалната мрежа и кадри от романтичната ваканция, на които може да видим и самия Захари. Сънародникът ни работи като финансист в клона на Deloitte Consulting във Вашингтон, но двамата с Рийд се запознали не там, а в Сен Тропе.

Сватбата им пък изненада повечето медии, тъй като доскоро актрисата имаше връзка с датския бизнесмен Михаел Лилунд и се считаше, че по-скоро ще се омъжи за него.

Явно обаче чарът на българина се е оказал решаващ и така една от най-скандалните личности в американския шоубизнес вече има слабост към страната ни. Кога ли ще я видим и на родното Черноморие?

Сподели.