Zombies Monsters Robots (Beta Launch Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Шутър от трето лице Разработва: Yingpei Games Издава: EnMasse Entertainment Платформи: PC Година на издаване: 2014 Всеки все някога се е поддавал на деструктивното за сивото вещество желание да получи пришка върху показалеца си, провеждайки геноцид над безмозъчни и мозъкоядни зомбита. Или над роботи. Или в краен случай над минотавъроподобни зверове, които не подлежат на дресировка. Представян като духовен наследник на Mercenary Ops, Zombies Monsters Robots е супер забавен шутър с перспектива от трето лице, чийто свят е населен едновременно с всички изброени живи, неживи и неодушевени твари, създадени, за да убиват и умират зрелищно в епични битки, които играчите могат да водят кооперативно или PvP в мултиплеър режими с капацитет от 8 души.

Жанр: Шутър от трето лице Разработва: Yingpei Games Издава: EnMasse Entertainment Платформи: PC Година на издаване: 2014

Всеки все някога се е поддавал на деструктивното за сивото вещество желание да получи пришка върху показалеца си, провеждайки геноцид над безмозъчни и мозъкоядни зомбита. Или над роботи. Или в краен случай над минотавъроподобни зверове, които не подлежат на дресировка.

Представян като духовен наследник на Mercenary Ops, Zombies Monsters Robots е супер забавен шутър с перспектива от трето лице, чийто свят е населен едновременно с всички изброени живи, неживи и неодушевени твари, създадени, за да убиват и умират зрелищно в епични битки, които играчите могат да водят кооперативно или PvP в мултиплеър режими с капацитет от 8 души.


Сподели.