Златка Райкова, Пламена от Music Idol, Ива Екимова в "Нашите момичета - Лица от екрана"

Pinterest LinkedIn +

Вече са ясни петте дами, чийто живот зрителите на bTV ще следят в третия сезон на документалното реалити "Нашите момичета" - Лица от екрана". Шоуто стартира на 20 март от 11:00 часа.

Популярната ТВ водеща Радост Драганова обещава да разкрие на аудиторията повече от личния си живот, тъй като дори и на снимачната площадка на "Модерно" рядко допуска камери до себе си. Пламена Петрова споделя, че след Music Idol 2 документалното реалити е най-голямото й предизвикателство, като именно в него ще стане ясно и кой е мъжът до нея.

Плеймейтката Златка Райкова коментира, че е приела да участва, за да се представи пред зрителите в нова и много по-различна светлина, а Силвия Радулова от Survivor 3 е категорична, че ще предложи на публиката силни емоции, макар студеното време да я е възпряло да покаже всички забавления, които обича.

Последното име е това на бившата половинка на покойния Дими от Сленг - Ива Екимова, която разказва, че камерите са я снимали по цял ден, представяйки голяма част от личния й живот.

Сподели.