Златка Димитрова след Big Brother All Stars 2013: Успях да изляза от клишето за "кифлите"

Pinterest LinkedIn +

Победителката в Big Brother All Stars 2013 - Miss Playmate 2009 Златка Димитрова - пред Avtora.com за равносметката след участието в реалити шоуто и благотворителната й кауза.

Виж еротични снимки на Златка Димитрова>>

Avtora.com: На финала на Big Brother All Stars 2013 станахме свидетели на изключително драматичната ти реакция при обявяването на новината, че си победителка в реалити шоуто. На какво отдаваш този емоционален изблик?

Златка Димитрова: За тези два месеца престой в Къщата ми се насъбраха много емоции - претърпях загубата на баща ми и това допълнително ескалира в мен.

Другото е, че никога по никакъв начин не съм си представяла самата аз да спечеля такъв формат. За мен това е уникална награда, която ми е подарена от зрителите на Нова телевизия и от всички хора, които са ме подкрепили, като са гласували за мен, за което съм много благодарна.

Всъщност, по този начин те подкрепиха моята кауза, защото аз от самото начало казах, че влизам с кауза. Тя се казва Боби и стана реалност. Много съм щастлива и затова не можах да сдържа емоциите си.

 .: Как прекара първата си нощ извън Къщата? 

Златка Димитрова: Прекарах я с най-близките си хора, със Съквартирантите и целия екип. Имахме организирано грандиозно парти. Забавлявах се, чувствах се много добре, бях спокойна. Прекрасна вечер беше.  

.: Можеш ли да направиш сравнение между съквартирантите във Vip Brother 2012, тези във Vip Brother 2013 и тези в Big Brother All Stars 2013 - в чия компания се чувстваше най-добре?

Златка Димитрова: Честно казано, във всички сезони се чувствах много добре. Участието ми във Vip Brother 2012 е много ценно за мен, приятелството ми с Криси Патрашкова, например.

Мисля, че за тази една година израснах и промених някои неща в себе си. Научих се да притъпявам емоционалните си изблици, да не повишавам тон, да не обиждам, да бъда по-толерантна. Не можах да се науча да не плача толкова, но смятам, че това не е чак такъв минус, напротив.

Във Vip Brother 2013 всички Съквартиранти бяха много готини и весели. Сред тях също намерих много приятели. 

.: Две години подред участваш в Big Brother - защо толкова обичаш Къщата и би ли влязла отново в нея?

Златка Димитрова: Точно поради тази причина казах, че обичам Къщата на Big Brother. Много хубави неща ми се случиха в нея - емоции, приятелства, получих доста добър опит. Не знам дали бих влязла отново - със сигурност обаче нямам повече това право по регламент.

.: Участието ти във Vip Brother 2012 със сигурност се е отразило ползотворно на кариерата ти - включително стана водеща на предаване по Нова ТВ. Сега, бидейки победител, в каква посока ще се ориентираш и по какъв начин смяташ да извлечеш максимума от тази победа?

Златка Димитрова: Не знам дали тази победа ще ми донесе кой знае какви дивиденти. Аз се радвам, че хората се докоснаха до мен и до истинския ми образ, защото години наред беше спекулирано, че съм едва ли не една от поредните кифли.

За мен е много ценно, че успях да изляза от това клише. Важна ми е оценката на хората, тъй като аз не живея в гората. Чувствам се доста удовлетворена като цяло и смятам това за много голям плюс както за мен, така и за Злати Райкова.

.: Наградата от Big Brother All Stars 2013 е скъп автомобил - какво възнамеряваш да правиш с него?

Златка Димитрова: Този страхотен автомобил, всъщност неговата стойност, ще бъде преведена по сметката на Боби. Още вчера върнах ключа за колата.

.: Какво планираш занапред?

Златка Димитрова: Надявам се, че ме чакат много хубави неща - моята фондация е вече учредена и ще дам всичко от себе си, за да помагам с каквото мога.

Пожелавам на хората да бъдат по-добри един към друг. Да показват на хората до себе си, че ги обичат, не толкова да го казват, защото на думи всеки е велик, а на дела - много малко.

Сподели.