Рускинята Zivert превзе БГ ефира с песента "Life"

Pinterest LinkedIn +

През последните няколко месеца набиращата популярност руска поп певица Юлия Зиверт, популярна с артистичния си псевдоним Zivert, буквално превзе българския ефира с песента си "Life". 28-годишната изпълнителка споделя, че това е песен за живота, който си избираме всеки ден.

"Животът ни е свободен стил. Какво виждаш, докато се движиш по улиците? Мрачни уморени хора? Или двойка, която излиза от кафене, усмихваща се на светлия летен ден и стъпваща радостно по локвите? Дали за теб това е киша, локва или цветно отражение на фарове? Ще се изнервиш ли на натоварения трафик или просто ще си пуснеш любимата си музика и ще се потопиш в мечтите си?

Да живееш с удоволствие също е избор. Всяка сутрин решаваш какъв живот да живееш. Огледай се – може би ти сам за себе си си източникът на енергия!
".


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.