Зимният дворец става най-голямата дискотека на Балканите за 13-тия рожден ден на Метрополис

Pinterest LinkedIn +

Зимният дворец на спорта ще бъде преобразен в най-голямата дискотека на Балканите, по случай 13-тия рожден ден на електронното движение Метрополис. Партито е със специалното участие на легендарния диджей Sasha и ще се състои на 16 май.

От българска страна в мащабното събитие ще се включат основоположниците на Метрополис - диджеите Стивън, Ясен Петров, Смърф и Иво Рачев.

Световноизвестният диджей Sasha се нарежда на седма позиция в престижната класация на DJ MAG TOP 100 на едноименното списание за електронна музика.

През 2007 г. Аlexander Coe, известен повече под псевдонима DJ Sasha, добива сериозна популярност на международната сцена с парчета като "Mongoose", "Park It In The Shade" и "Who Killed Sparky". Техно легендата Sven Vath го нарече "изненадата" на сезон 2008 в Ибиса, след като получи приза за "Най-добър прогресив диджей" на Ibisa DJ Awards.Специално за рождения си ден, организаторите от Метрополис отделят специално внимание на зоната за VIP гостите, които на 16 май ще се радват на най-добрата позиция в залата.

"През последните няколко години инвестираме доста усилия и средства, за да подобряваме и разширяваме VIP зoната, която расте заедно с последователите и приятелите ни", коментира диджей Стивън.

Ще бъдат осигурени над сто квадратни метра празнично декорирани платформи с барове и мека мебел от двете страни на сцената, които ще бъдат свързани с мост зад диджея, осигурявайки на специалните гости свобода на движение и пряк контакт с подиума на рождениците от Метрополис и диджейския пулт.

В своята 13-годишна история Метрополис са били домакини на
повече от сто партита, като по тяхна покана у нас са пристигали имена като Carl Cox, John Digweed, Richie Hawtin, Sven Vath, Dubfire и Orbital.

Билети за партито в мрежата на Ticketstream Bulgaria

Сподели.