"Зелена светлина" за финала на вампирската любов в Twilight

Pinterest LinkedIn +

Киностудиото Summit Entertainment даде "зелена светлина" за производството и реализацията на четвъртата и поне засега финална част на хитовата поредица Twilight.

Снимките на филма, който носи работно заглавие Breaking Dawn, ще започнат в Портланд, щата Орегон през септември 2010-та година.

Първоначално се очакваше проектът да стартира още тази есен, но сценарият бе върнат за преразглеждане, тъй като оригиналният текст на Стефани Майер (Stephenie Meyer) съдържа описание на сексуални сцени, неподходящи за филми с рейтинг PG-13 (само за деца с присъствието на родител).

Според слуховете ръководството на студиото възнамерява да раздели Breaking Down на две части по съвет на авторката, според която целият сюжет не би могъл да бъде развит в едва 90 минути. Все още няма яснота кой ще заеме режисьорското място, тъй като Дейвид Слейд (David Slade), реализирал The Twilight Saga: Eclipse, все още не е дал съгласието си.

Феновете на Робърт Патинсън (Robert Pattinson) и Кристен Стюарт (Kristen Stewart) обаче могат да са доволни - двамата ще са на преден план и в четвъртата част на най-прочутата вампирската сага в света на киното в последните няколко години.

Сподели.