"Здрач: Затъмнение" с тотална доминация на предстоящите People

Pinterest LinkedIn +

Заглавието на третия филм от вампирската сага "Здрач" (Twilight) ще звучи като рефрен по време на предстоящата церемония по връчването на Наградите на американската публика People's Choice Аwards.

Номинациите в отделните филмови, музикални и телевизионни категории бяха обявени на 9 ноември в официалния сайт на отличията.

Сикуелът на хитовата вампирска сага с участието на Кристен Стюарт, Робърт Патинсън и Тейлър Лоутнър е номиниран в осем категории, включително за "Любим филм", където ще се конкурира с Alice in Wonderland, Inception, Iron Man 2 и Toy Story 3.

Актьорите от Eclipse са номинирани както поотделно, така и заедно - за "Най-добър екип". Сред претендентите в преобладаващо мъжката категория "Най-добра екшън звезда" e и Анджелина Джоли (Angelina Jolie) за изпълнението й в шпионския трилър Salt, който на свой ред е номиниран за "Най-добър екшън филм".

"Социалната мрежа" (The Social Network) има един-единствен шанс за статуетка - в категорията за "Любима драма". Настоящите номинации за наградите People's Choice, които ще бъдат раздадени на 5 януари в Холивуд, са определени чрез 35 млн. гласове, подадени онлайн. По тяхна воля основни претенденти в музикалните категории са Кати Пери, Еминем и Lady Gaga.

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.