Затворнически рок, но без помен от Elvis в Kiss You на One Direction (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След като изгуби титлата си за най-гледано видео в YouTube от Psy, Джъстин Бийбър има сериозен повод да се притесни и за друг свой рекорд – този за най-гледано видео в рамките на 24 часа. Последният е на път да бъде счупен от британските тийн идоли от One Direction, чието най-ново видео Kiss You генерира над 5.5 млн. импресии само за 14 часа.

Въпреки че още не е издадено като сингъл, парчето вече се регистрира в Hot 100 със 154 000 дигитални даунлоуда. В същото време последният издаден сингъл на групата - Little Things - заема 33-то място в класацията.

И двете песни произлизат от суперуспешния втори студиен албум на 1D - Take Me Home, който записа третия най-силен дебют в САЩ за 2012 г. при излизането си през ноември.

Като цяло One Direction продължават да набират скорост в отвъд океана, а новото им видео е комплимент именно към американската аудитория със своите препратки към култови филми като South Pacific, Beach Blanket Bingo и Ski School.

Друга повтаряща се тема в клипа е вдъхновена от Jailhouse Rock на Elvis, въпреки липсата на допирни точки между петимата англичани и Краля на рока.


Сподели.