Застреляха певицата Кристина Грими от The Voice

Pinterest LinkedIn +

Американската изпълнителка Кристина Грими, станала популярна с музикалния формат The Voice, беше застреляна, докато раздава автографи след свой концерт във Флорида.

ВИЖ ОЩЕ: Топ 20 български изпълните от музикални формати

Трагедията се е разиграла в Орландо, където 22-годишната певица е била на сцената заедно с бандата Before You Exit. След шоуто тя се срещнала с фенове и докато раздавала автографи, е била нападната и простреляна, а малко по-късно е починала от раните си. 

Стрелецът е опитал да се самоубие, но веднага е бил спрян от брата на Грими, който го обезвредил на мястото на инцидента. 

I'm sad, shocked and confused. We love you so much Grimmie. We are all praying hard that you can pull through this...this just isn't fair.

Снимка, публикувана от Adam Levine (@adamlevine) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Грими завърши трета в The Voice S06 през 2014 г., като още преди участието си издаде албума With Love, а впоследствие и сингли като Shrug, Cliche, Must Be Love и др.

"Аз съм тъжен, шокиран и объркан", написа в Instagram нейният ментор в The Voice Адам Лавийн и допълни: "Обичаме те толкова много, Грими."


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.