Защо онлайн букмейкърите са в пъти по-добри от стандартните букмейкърски къщи?

Pinterest LinkedIn +

Всички реномирани букмейкъри предлагат своите услуги в интернет. Компаниите разработиха интерактивни уебсайтове за залози и постепенно привлякоха своите клиенти в дигиталното пространство. Поетапно играчите отместиха фокуса си от локалните пунктове и ги замениха с онлайн платформи. И в България се забелязва тенденцията феновете на спортни залози да правят своите прогнози в онлайн сайт за залози, а не в наземните пунктове, чийто брой е намалял драстично след затварянето на обекти заради пандемията. Въпреки въвеждането на толкова иновации, все още има играчи, които предпочитат да пуснат хартиен фиш във физически пункт. Някои го правят заради дългогодишните традиции и приятелства, други заради удоволствието да попълниш печелившата комбинация с химикал. 

Онлайн букмейкърите имат няколко основни предимства през локалните пунктове. Едно от основните е, че можете да направите своя залог от всяко едно място, стига да имате добра връзка с интернет. Не се налага да губите време и да се разхождате до физически пункт. Имате възможност да залагате  дори и по време на работа или от вкъщи, използвайки компютър, лаптоп  и друго мобилно устройство. Компаниите предлагат и доста по-привлекателни коефициенти на своите играчи в интернет, спрямо тези в наземните им обекти. Това определено привлича вниманието на феновете на залозите. Всички лицензирани онлайн букмейкъри разполагат с екип от професионалисти, който обслужва потребителите. Обратната връзка с играчите е важна при разрешаването на проблеми.

Онлайн хазартните оператори предлагат на играчите и атрактивни различни бонуси. Най-известният сред тях е началният бонус. Съществуват и много други за вече лоялни клиенти. Тези опции не са активни за локалните пунктове. Това е основната причина, поради която потребителите започват да залагат онлайн. Чрез офертите, играчите могат да генерират по-големи печалби или да изготвят свои стратегии и тактики за бъдеща игра. Повечето букмейкъри предлагат и безплатни демо игри, с които помагат на своите клиенти да навлязат в света на залозите в интернет.

Всички водещи онлайн букмейкъри предлагат и функцията кеш аут. Чрез нея играчите могат да затворят своя залог по всяко време и да спечелят определена сума или да ограничат загубите си. Безспорно това е едно от големите предимства на залозите в интернет пред тези в букмейкърските къщи. Кеш аут не е достъпна в пунктовете. Онлайн сайтовете предават на живо и голям брой спортни срещи, като по този начин може да следите всяко едно събитие в реално време.

Наложените на пазара компании инвестират солидни средства и в своите уебсайтове. Те са иновативни, разполагат с модерен дизайн и клиентите лесно се ориентират в тях. Букмейкърите разполагат и с мобилни версии на своите сайтове. Тези варианти в повечето случаи не се различават от десктоп версията. Някои от лицензираните хазартни оператори у нас, са разработили и безплатни мобилни приложения. Те са пригодени за двете основни операционни системи - iOS и Android. Мобилните версии и апликации са създадени така, че да са съвместими изцяло за всички видове смартфони или таблети. Чрез мобилните услуги играчите могат да правят своите залози лесно и удобно по всяко време. 

На Острова са основани и едни от най-популярните букмейкъри в световен мащаб. От години онлайн хазартът е много популярен във Великобритания, където са струпани огромен брой хазартни компании. Конкуренцията между големите играчи на пазара е жестока. Въпреки това делът на залозите онлайн е по-малък в сравнение с други страни. Причината е, че на Острова функционират голям брой локални пунктове за залози и различни терминали, през които се приемат суми. Това отнема част от оборота на онлайн букмейкърите. След пандемията броят на стандартните букмейкърски къщи е намалял и във Великобритания, а и не само в тази страна. По всяка вероятност тази тенденция ще се запази и през следващите години, защото компаниите развиха изключително много онлайн хазарта. Дигиталните залози определено ще властват след навлизането на все по-иновативни методи за игра.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.