Защо не се състоя концертът на Fear Factory, според барабаниста им Raymond Herrera

Pinterest LinkedIn +

В интервю за Васил Върбанов от радио Тангра Мега Рок, барабанистът на Fear Factory, Raymond Herrera представи версията на групата защо концертът им в София на 11 август не се състоя.

“Ние направихме всичко, което трябваше”, каза Херера. “Но в последния момент, преди няколко дни, не можахме да открием промоутъра – той не ни се обади, не се обади и на агента ни по ангажиментите и изобщо не можахме да го открием. Започнахме да чуваме от други източници, че той така или иначе не е имал намерение да направи концерта, защото не го е рекламирал, а неговото извинение било, че не е продал достатъчно билети. В действителност, не е похарчил никакви пари за концерта. Отгоре на всичкото, той и на нас нищо не плати, а трябваше да получим в аванс половината сума още преди 3 седмици, която така и не дойде. Всъщност оттогава изобщо не можахме да го открием. От цялата работа очевидно губят феновете на Fear Factory, защото концерт няма да има поради факта, че промоутърът не си е свършил работата.”

Херера каза още, че въпреки неприятната случка с двата паднали концерта – този в София и този на така и несъстоялия се фестивал Monsters of Rock във Варна, групата няма никакви лоши чувства към България и феновете си в страната и обеща, че ще направят всичко възможно все пак някой ден да направят концерт тук, но с друг промоутър.

Както Avtora.com вече писа, концертът на Fear Factory тази вечер в София бе отменен поради слаба предварителна продажба на билети.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.