Заради секс, вулгарност и насилие Dragon Age: Inquisition не се препоръчва на лица под 17 години

Pinterest LinkedIn +

Категорични формулировки на сцени и събития, свързани с различни форми на полов акт, включително фелацио, брутални сцени на насилие и огромен брой реплики с вулгарна лексика и внушение са основанията на ESRB за издаването на рейтинг M for Mature на Dragon Age: Inquisition.

"За кратко се вижда как персонаж от женски пол е застанал пред тялото на мъж и се подразбира недвусмислено, че извършва орален секс с него", се казва в позицията на организацията за издаване на рейтинги на видеоигрите според съвместимостта на съдържанието с аудиторията в различните й възрастови групи. В документа се посочва още, че отделни персонажи "могат да бъдат видени голи, с неприкрити задни части, докато лежат в леглото или след току-що приключил полов акт". Цитирани са и няколко сочни реплики, като например:

"Ще си доставя сексуална наслада по-късно", отбелязва герой на Inquisition, "мислейки по въпроса с най-голямо уважение", а друг демонстрира поетична дарба, като казва: "Начина, по който ци**те ти подскачат всеки път, когато притискам ръцете ти и те премествам от другата страна на леглото…"

Dragon Age: Inquisition ще излезе едновременно за PC, PS4 & Xbox One, PS3 и Xbox 360 на 21 ноември 2014 година.


Сподели.