Запознайте се с човека, от който може да си купите костюм на супергерой

Pinterest LinkedIn +

Чували ли сте името Шон Торсън? Вероятно не. Но той стои зад едни от най-яките косплей костюми, които сме виждали досега. Впечатляващ армор на Iron Man (Железният човек), капитан Фазма от Star Wars: The Force Awakens (Междузвездни войни: Силата се пробужда) или емблематичния за Robocop (Робокоп) ED-209 – той е правил всичките. И дизайнът им е перфектен. Ако не знаехме, че все още не е точно разпространена практика, ние също като вас щяхме да си помислим, че с костюма на Iron Man може да полетим. A и започват да ни се въртят конспиративни мисли дали всъщност това не е точно така... За последните над 5 години Торсън дотолкова се специализира в създаването на подобни богатства за sci-fi света, че превръща дарбата си в бизнес. И е много вероятно, когато гледате най-яките косплеи на Comic-Con, те да са именно негово дело.

Чували ли сте името Шон Торсън? Вероятно не. Но той стои зад едни от най-яките косплей костюми, които сме виждали досега. 

Впечатляващ армор на Iron Man (Железният човек), капитан Фазма от Star Wars: The Force Awakens (Междузвездни войни: Силата се пробужда) или емблематичния за Robocop (Робокоп) ED-209 – той е правил всичките. И дизайнът им е перфектен.

Ако не знаехме, че все още не е точно разпространена практика, ние също като вас щяхме да си помислим, че с костюма на Iron Man може да полетим. A и започват да ни се въртят конспиративни мисли дали всъщност това не е точно така...

За последните над 5 години Торсън дотолкова се специализира в създаването на подобни богатства за sci-fi света, че превръща дарбата си в бизнес. И е много вероятно, когато гледате най-яките косплеи на Comic-Con, те да са именно негово дело.


Сподели.