Запознайте се бандата на Александър! Нов teaser на БГ сериала "Отплата"

Pinterest LinkedIn +

Активната промо кампания на най-новия БГ сериал "Отплата", който предстои да дебютира в родния ТВ ефир през март, продължава с пълна сила. От Нова телевизия разпространиха нов teaser клип, разкриващ още повече подробности около главните герои в криминалната сага.

В него зрителите могат да се запознаят с великолепната петорка, на която водещият персонаж Александър ще разчита по пътя на отмъщението си.

Имената на актьорите, които ще гледаме, са добре познати – дясната ръка на Алекс е Христо, който ще бъде изигран от поп звездата Орлин Павлов, Стефан Щерев е Валентин Иванов – актьорът, Калчо – техничарят е Пламен Пеев, младият Ивайло Драгиев се превъплъщава в персонажа на Краси - Хакерът.

Единствената дама в тази значителна мъжка компания е Деси - изкусителката, пресъздадена от Ива Янкулова, доскоро позната като топмодел и приятелка на Бойко Кръстанов от "Стъклен дом".

Това са героите, които ще имат най-сериозна заслуга за реализиране на плановете, начертани от Александър в целта му – отмъщение за загиналото му семейство. Официалната премиера на "Отплата" е през март, дотогава – новия teaser и кадри от сериала.


Сподели.