Запознай се с малките (Little Fockers)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2010, 107 мин Режисьор: Пол Вайц Сценарий: Джон Хамбург, Лари Стъки С участието на: Бен Стилър, Робърт де Ниро, Тери Поло, Дъстин Хофман и др. Комедия, английски

За филма:

Сблъсъкът на силните характери между персонажите на Джак Бърнс (Де Ниро) и Грег Фокър (Стилър) достига нови висини в третата серия от популярната комедийна поредица. Този път, в актьорския състав личат и още добре познати имена – към звездния екип от предишните две части се присъединяват и Лора Дърн, Джесика Алба, Харви Кайтел.

Режисурата също е дело на ново лице – Джей Роуч отстъпва мястото си на Пол Вайц, нашумял с  хитовия „Американски пай” и  About a Boy, за който бе номиниран за Оскар през 2003 година.  Робърт де Ниро пък, както и досега, отново е сред продуцентите на филма.

Историята:

След десетгодишен брак с Пам, близнаци и безброй перипетии, Грег най-сетне е минал на „ти” с твърдоглавия си тъст Джак. Сега обаче, след като последният е принуден да работи във фармацевтична компания, подозренията към любимия му зет се връщат.

Така, когато цялата компания на Грег и Пам, включително и бившият й приятел Кевин пристигат за рождения ден на децата,  някой трябва да въдвори ред и да докаже на Джак кой е мъжът в къщата. Дали обаче това няма да е непосилна задача и семейният кръг на доверието няма да се разпадне завинаги?!

Сподели.