Започнаха снимките на "Стъклен дом", драма с Елена Петрова

Pinterest LinkedIn +

След кратка за екипа, но твърде дълга за почитателите почивка, стартираха снимките на новите епизоди на популярната крими сага на bTV "Стъклен дом". Първи пред операторите застанаха две от дамите в каста - Стефка Янорова и Яна Маринова, които се превъплъщават в персонажите на фризьорката Ваня и манипулативната Елена Атанасова.

Изненадващо, актрисите признаха, че не знаят какво точно ще се случи с техните героини, защото продуцентите предпочитат да залагат на по-реалистични реакции от тяхна страна, след като не са наясно с развитието на сюжета. 

Яна Маринова все пак разкри, че в новите серии се очаква нейната Елена най-сетне да покаже уязвимото си място. "Долкото знам й предстоят доста тежки дни. Тя ще научи, че близките хора са тези, които не те правят по-слаба, а напротив - дават ти сила във важните за теб моменти", коментира звездата.

Режисьорът и продуцент Димитър Гочев пък обяви, че Боряна Касабова, която мистериозно изчезна в последния излъчен епизод, ще се завърне в "Стъклен дом" по възможно най-неочаквания и драматичен начин.

Сериалът се очаква в ефира на bTV през март, като все още няма официално потвърждение кои имена ще видим в каста, въпреки слуховете, че Юлиян Вергов ще има далеч по-трайно присъствие в предстоящите епизоди в сравнение с предходните.

Сподели.