Започна отворената бета на Battlefield Hardline за PC

Pinterest LinkedIn +

Бета тестовете на Battlefield Hardline за PC вече са в ход, след като на 18 юни 2014 година EA обяви, че достъпът до тях е отворен за всеки, желаещ да даде своя принос за довършителната работа и "проверките по изправността" на играта.

За целта е необходимо да бъде направено записване в сайта на EA, което гарантира следното възнаграждение за играчите, взели участие в настоящата бета – оръжеен камуфлаж и оптика, както и друго допълнително съдържание в Battlefield Hardline и уникална войнишка табелка в Battlefield 4.

Отделно от това играчите, достигнали ранг 10 преди края на бета тестовете, ще получат специален Battlepack след премиерата на играта на 21 октомври 2014 година и $1000 in-game валута, в случай че отключат опцията за споделяне във Facebook.

Тези придобивки са обещани и на PS4 играчите, които получиха достъп до бетата още след пресконференцията на EA на E3. Очаква се бета тестовете на Hardline да обхванат и Xbox One общността. Нейните представители ще получат достъп до по-различна версия на играта, но все още не е ясно кога.

Сподели.