Dead Island 2 (Extended E3 2014 Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Екшън ролева игра, сървайвъл хорър Разработва: Yager Development Издава: Deep Silver Платформи: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One Година на издаване: 2015 За CGI трейлъра на оригиналната Dead Island, произведена от Techland и издадена през 2011 година, се говори дълго и дори се обсъждаше идеята за адаптирането му в широкоекранна кинопродукция от Lionsgate. Този към Dead Island 2 също има всички предпоставки да се превърне в хит, циркулирайки в социалните мрежи дори сред потребители, които иначе не се интересуват от видеоигри. Тези, които все пак имат отношение към играта като такава и имат впечатления от Spec Ops: The Line, са с повишени очаквания за Dead Island 2, тъй като продукцията е в ръцете на независимото немско студио Yager Development, производител на въпросния шутър от трето лице, отличен с множество престижни награди. Действието в нея ще се развива в Калифорния и ще обхваща реални локации като моста Голдън Гейт.

Жанр: Екшън ролева игра, сървайвъл хорър Разработва: Yager Development Издава: Deep Silver Платформи: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One Година на издаване: 2015

За CGI трейлъра на оригиналната Dead Island, произведена от Techland и издадена през 2011 година, се говори дълго и дори се обсъждаше идеята за адаптирането му в широкоекранна кинопродукция от Lionsgate. Този към Dead Island 2 също има всички предпоставки да се превърне в хит, циркулирайки в социалните мрежи дори сред потребители, които иначе не се интересуват от видеоигри.

Тези, които все пак имат отношение към играта като такава и имат впечатления от Spec Ops: The Line, са с повишени очаквания за Dead Island 2, тъй като продукцията е в ръцете на независимото немско студио Yager Development, производител на въпросния шутър от трето лице, отличен с множество престижни награди. Действието в нея ще се развива в Калифорния и ще обхваща реални локации като моста Голдън Гейт.


Сподели.